Lyhyt Historia

Etevä Tietopalveluyhtiö on vuonna 2005 perustettu IT-palveluita tarjoava yritys. Ydintoimintaamme kuuluu it-tuki, konsultointi, laite- ja ohjelmistomyynti sekä konesalipalvelut.

Yritys sai alkunsa, kun lukion loppusuoralla, MARS Finland Oy:llä työskennellyt Panu Palmu sai idean alkaa tarjota it-tukea yksityisille asiakkaille. Armeijan jälkeen perustettiin Stadin Datapalvelut.net Oy ja toiminta alkoi. Tavoitteena oli kotikäyntien lisäksi rakentaa valtakunnan kattava myymäläketju, missä keskityttäisiin pääosin palveluihin.

2006 marraskuussa aukesi ensimmäinen myymälä ja 2008 toinen. Samalla kuitenkin vaivihkaan asiakkaiksi tuli myös pieniä yrityksiä. Pian selvisi, että yrityksissä oltiin valmiita panostamaan it-tukeen merkittävästi enemmän kuin kuluttajapuolella. Tämän seurauksena panostukset siirtyivät yrityspalveluihin ja kuluttajapalvelut lakkautettiin 2011 vuoden lopussa.

Meidän arvomaailma

Tärkein asia yrityksen päivittäisessä toiminnassa on työntekijöiden hyvinvointi. Oma punttisali, sauna, leffateatteri ja muut puitteet sekä avoin ja oppivat ilmapiiri. Kun ihmisillä on hyvä olla töissä, niin asiakaspalvelukin sujuu energisesti ja hymyssä suin.

Etevä Tietopalveluyhtiön liikevaihdon kasvuEmme hae pikavoittoja vaan kannattavuutemme merkittävin tekijä on pitkäjänteisyys, niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin kanssa. Yksi suurimmista asiakkaistamme on kasvanut meidän kanssa jo yli kymmenen vuotta.

Etevän kasvu ja kannattavuus on vakaalla pohjalla. Olemme kasvaneet kannattavasti jo yli kymmenen vuotta.

Panu Palmu, Etevä Tietopalvelyhtiön perustaja
Panu Palmu sign
Panu Palmu
Perustaja