Etevä

Est.2005

Historia

Etevä tuottaa tehokkaita ja korkealaatuisia IT-palveluita yrityksille. Etevän sydämessä sykkii sujuva IT-tuki ja erityisosaamista löytyy luovan alan toimistojen, sekä finanssialan yritysten IT-ympäristöjen ja tietoturvaratkaisujen tuottamisessa.

 

2006 marraskuussa aukesi ensimmäinen myymälä ja 2008 toinen. Samalla kuitenkin vaivihkaan asiakkaiksi tuli myös pieniä yrityksiä. Pian kävi ilmi, että yrityksissä oltiin valmiita panostamaan IT-tukeen merkittävästi enemmän kuin kuluttajapuolella. Vuoden 2011 lopussa panostukset siirtyivät yrityspalveluihin ja kuluttajapalvelut lakkautettiin. Etevä Tietopalveluyhtiö syntyi.


2010 vuoden jälkeen Etevä on kasvanut ja kehittynyt merkittävästi. Olemme avanneet kaksi omaa konesalikeskusta sekä kehittäneet merkittävästi konsultointipuolta. Palvelutarjontamme on laajentunut, sekä osaamisemme päivittynyt lukuisilla sertifikaateilla. Tänä päivänä toimintamme ytimessä on sujuva IT-tuki. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti IT-palveluja pienille ja keskisuurille yrityksille. Olemme erikoistuneet luovan alan toimistojen, sekä finanssialan yritysten IT-ympäristöjen ja tietoturvaratkaisujen tuottamiseen.


Arvot

Tärkein asia meidän päivittäisessä toiminnassa on työntekijöiden hyvinvointi. Meillä työhyvinvointia tukee mm. oma punttisali, sauna, leffateatteri sekä avoin ja oppiva ilmapiiri. Kun ihmisillä on hyvä olla töissä sujuu asiakaspalvelukin hymyssä suin. Emme hae pikavoittoja, vaan kannattavuutemme merkittävin tekijä on pitkäjänteisyys, niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin kanssa. Olemme palvelleet suurinta osaa asiakkaistamme jo viidestä vuodesta yli kymmeneen.

Missiomme on tehdä joka päivä työmme erinomaisesti. Haluamme olla ylpeitä pienistäkin asioista, jotka johtavat hienoihin kokonaisuuksiin. Haluamme, että vielä 20 vuoden päästäkin asiakas muistaa saaneensa huikeaa palvelua.


Meitä kaikkia yhdistää:
  • Rakkaus teknologiaan
  • Auttamisen ja onnistumisen ilo
  • Yhdessä tekeminen ja oppiminen
Lue lisää työskentelystä Etevällä ja katso meillä avoinna olevat työpaikat!
 

 

Puolueeton

Mietimme asiakkaalle aina oikean ratkaisun, emmekä ole mustasukkaisia. Olemme toki testanneet ratkaisuja ja todenneet kourallisen ratkaisuista hyviksi. Tämän takia suosimme mm. seuraavien valmistajien ratkaisuja. Olemme myös kouluttautuneet monipuolisesti eri valmistajien teknisiin ratkaisuihin.

 


 
Koulutukset, sertifikaatit sekä yhteistyökumppanit

 

 

F-Secure_horizontal_Silver_RGB_blue

 

hp-business-partner

Logo1

 

Dell Authorized partner

 

CSP_Partner_Silver_logo

 

AppleCertifiedSupportProfessional