Lyhyt Historia

Etevä Tietopalveluyhtiö on vuonna 2005 perustettu IT-palveluita tarjoava yritys. Ydintoimintaamme kuuluu it-tuki, konsultointi, laite- ja ohjelmistomyynti sekä konesalipalvelut.

Yritys sai alkunsa, kun lukion loppusuoralla, MARS Finland Oy:llä työskennellyt Panu Palmu sai idean alkaa tarjota it-tukea yksityisille asiakkaille. Armeijan jälkeen perustettiin Stadin Datapalvelut.net Oy ja toiminta alkoi. Tavoitteena oli kotikäyntien lisäksi rakentaa valtakunnan kattava myymäläketju, missä keskityttäisiin pääosin palveluihin.

2006 marraskuussa aukesi ensimmäinen myymälä ja 2008 toinen. Samalla kuitenkin vaivihkaan asiakkaiksi tuli myös pieniä yrityksiä. Pian selvisi, että yrityksissä oltiin valmiita panostamaan it-tukeen merkittävästi enemmän kuin kuluttajapuolella. Tämän seurauksena panostukset siirtyivät yrityspalveluihin ja kuluttajapalvelut lakkautettiin 2011 vuoden lopussa.

2010 vuoden jälkeen olemme avanneet kaksi omaa konesalikeskusta sekä kehittäneet konsultointipuolta. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti it-palveluja pienille ja keskisuurille yrityksille.

Meidän arvomaailma

Tärkein asia yrityksen päivittäisessä toiminnassa on työntekijöiden hyvinvointi. Meillä työhyvinvointia tukee mm. oma punttisali, sauna, leffateatteri sekä avoin ja oppiva ilmapiiri. Kun ihmisillä on hyvä olla töissä sujuu asiakaspalvelukin hymyssä suin.

Emme hae pikavoittoja, vaan kannattavuutemme merkittävin tekijä on pitkäjänteisyys, niin henkilöstön kuin asiakkaidenkin kanssa. Olemme palvelleet suurinta osaa asiakkaistamme jo viidestä vuodesta yli kymmeneen.

Missiomme on tehdä jokapäiväinen työ erinomaisesti. Haluamme olla ylpeitä pienistäkin asioista, jotka johtavat hienoihin kokonaisuuksiin. Haluamme, että vielä 20 vuoden päästäkin asiakas muistaa saaneensa huikeaa palvelua.

Arvot, jotka meitä kaikkia yhdistää:

  • Rakkaus teknologiaan
  • Auttamisen ja onnistumisen ilo
  • Yhdessä tekeminen ja oppiminen

Ura Etevällä
Jokainen Etevällä työskentelevä allekirjoittaa sen että, meillä oppii ja kehittyy nopeasti! Haluamme tarjota haastavan ja oppimisrikkaan ympäristön, jossa pääsee heti alusta alkaen tekemään töitä monipuolisesti. Tavoitteena on kasvaa IT-alan ammattilaisina.

Panu Palmu, Etevä Tietopalvelyhtiön perustaja
signature
Panu Palmu
Perustaja, toimitusjohtaja

Puolueeton

Mietimme asiakkaalle aina oikean ratkaisun, emmekä ole mustasukkaisia. Olemme toki testanneet ratkaisuja ja todenneet kourallisen ratkaisuista hyviksi. Tämän takia suosimme mm. seuraavian valmistajien ratkaisuja. Olemme myös kouluttautuneet monipuolisesti eri valmistajien teknisiin ratkaisuihin.

 

Koulutukset, sertifikaatit sekä yhteistyökumppanit

Apple certified Support Professional

Microsoft Silver Partner

Veeam CSP Partner Silver

 

HP Business Partner

Dell Authorized partner