Palvelut

Asiantuntevaa IT-palvelua juuri sinulle

Etevä Tietopalveluyhtiö on monipuolinen IT-palvelukumppani. Järjestämme asiakkaillemme tärkeimmät IT-palvelut ja ratkaisut. Voimme toimia kokonaisvaltaisena ulkoistuskumppanina tai vahvistaa olemassa olevaa IT-ympäristöä täsmäratkaisuin.

 

it_tuki IT-tuki

Etevän tärkein toiminto on toimiva asiakaspalvelu. Etä- ja lähitukemme on Suomen joustavin ja vaivattomin. Emme pompota asiakasta, vaan teemme asiat heidän puolestaan.

database-1  Konesalipalvelut

Etevä tarjoaa omista konesaleista palvelinratkaisuja, pilvipalveluja sekä varmistusratkaisuja. Kaikki tieto säilytetään Suomen rajojen sisällä ja palvelut tuotetaan itse

 

tietokoneet Tietokoneet, oheislaitteet ja ohjelmistot

Etevä tarjoaa laajan valikoiman tietokoneita ja oheislaitteita. Eniten myydyt tuotteet testaamme kattavasti. Mietimme hintaluokan ja tarpeet asiakkaan mukaan.

 

laitehallinta Laitehallinta työasemille ja mobiililaitteille

Keskitetty laitehallinta mahdollistaa valvonnan, tietoturvallisen käytön ja uusien ratkaisujen jalkauttamisen kustannustehokkaasti.

 

tietoturva-1 Tietoturvaratkaisut ja -konsultointi

Palvelinten kovetuspalvelut, työasemien salaus ja tietoturvakoulutus ovat Etevän tietoturvan tehostamista.

 

pilvipalvelut Pilvipalvelut

Toimiva tiedostonjako, sähköposti, viestintä tai esimerkiksi varmuuskopiointi Etevän konesalista tai Office 365 -pilvestä.
Lue lisää Office 365 palveluista

konsultointiKonsultointi

Autamme kartoittamaan tulevien vuosien IT-tarpeet ja suunnittelemme askeleet matkan varrelle. Huolehdimme toteutuksesta tai neuvomme oikealle kumppanille.

 

ylläpito-2 Ylläpito ja valvonta

Valvomme, ylläpidämme ja hallinnoimme erilaisia infrastruktuuriratkaisuja. Näitä ovat esimerkiksi toimisto- ja konesaliverkot, palvelimet ja pilviratkaisut.

 

it_ratkaisut_paikan_päällä IT-ratkaisut paikan päällä

Toimitamme tarpeiden mukaan kustannustehokkaita verkko- ja palvelinratkaisuja toimistoihin.

 

rahoitusratkaisut IT-Rahoittaminen

IT-ratkaisujen rahoittaminen järjestyy valmistajien omilla rahoitusratkaisuilla, leasing-rahoituksella tai ratkaisujen muuttamisella palvelumuotoon.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteyksissä!