Microsoft Office -sovellukset osana pilvipalvelua

 

Tutut Office -sovellukset ovat osa Microsoftin 365 -pilvipalvelua. Sen lisäksi, että saat käyttöösi Word, PowerPoint, Excel, OneNote ja Outlook -sovellukset, saat myös OneDrive pilvitallennustilaa. Teams, Yammer, Exchange ja SharePoint mahdollistavat sujuvan yhteistyön ja etätyöskentelyn.

 

Tilaa Microsoft 365

 

Microsoft-office-logo-2020-1

800px-Office_365_app_logos.svg

 

Office-sovellukset aina mukana

Pilvipalvelu mahdollistaa, että sovellukset ovat aina käytettävissäsi. Voit asentaa Microsoft 365 Office -sovellukset (Business Standard- ja Premium -lisensseissä) viidelle eri laitteelle, mukaan lukien tabletit ja älypuhelimet. Ohjelmistot ja tiedostot ovat käytettävissäsi myös verkkoselaimen kautta, joten pääset työskentelemään paikasta ja laitteista riippumatta, kunhan käytössäsi on verkkoyhteys.

 

 

Microsoft 365 Business tuo etätyön tähän päivään

Teams, OneDrive ja Outlook varmistavat, että etätyöskentely ja yhteistyö on helppoa. Kaikki tiedostot ovat aina käytettävissäsi, sekä ne ovat reaaliaikaisesti muokattavissa niin Excelissä, kuin PowerPointissa. Yhteistyö ja projektien läpivienti sujuu tehokkailla työkaluilla.

 

 

 

microsoft-teams-logo-png_480-480

 

Microsoft Teams

Tukee tiimityötä ja viestintää

 

Teams on virtuaalinen ryhmätyöalusta, jonka avulla voit työstää projekteja kollegoiden ja asiakkaiden kanssa reaaliaikaisesti. Teamsissa voit luoda ryhmiä/kanavia eri projekteille ja funktioille. Samassa ryhmässä olevien henkilöiden kesken on helppo muokata ja jakaa tiedostoja, sekä käydä chat- ja videokeskusteluja. Teamsilla on helppo järjestää myös koulutuksia ja webinaareja. Teamsin kaikki keskustelut ja data salataan, joten sen käyttö lisää myös tietoturvaa.


 

1200px-Microsoft_Office_OneDrive_(2018–present).svg

 

Microsoft OneDrive for Business

Tallentaa tiedostot turvallisesti

 

Voit käyttää sekä muokata OneDrive tallennettuja tiedostoja, milloin ja missä vain. Tiedostoja on helppo jakaa lähettämällä linkki ja tiedostoja voi muokata yhdessä useamman henkilön kanssa suoraan Office-sovellusten kautta. OneDriveen kuuluu 1000 gigatavua pilvitallenustilaa käyttäjää kohti. Pilvitallennus pitää myös huolta, että tiedostoista on aina olemassa varmuuskopio.


 

1101px-Microsoft_Office_Outlook_(2018–present).svg

 

Microsoft Outlook

Sähköposti ja kalenteri samassa paketissa

 

Outlookilla pidät asiat järjestyksessä ja helpotat työn suunnittelua. Outlookissa voit sähköpostin lähettämisen ja vastaanottamisen lisäksi helposti hallinnoida tehtäviä ja kalenteria, lähettää kokouskutsuja, sekä koordinoida aikatauluja ja ylläpitää yhteystietoja. Voit järjestellä viestit kansiohin, sekä tehdä automaattisia vastauksia ja muistutuksia.


SharePoint-Logo-wine

SharePoint

Älykäs intranet

 

SherePointilla paranna ryhmätyötä, löydä tiedot nopeasti ja tee organisaatiossa yhteistyöstä saumattomasti jakamalla ja hallitsemalla sisältöä, tietoa ja sovelluksia. SharePointtiin voi luoda sivuja ja käyttää sitä tiedostojen tallennukseen, järjestelyyn ja jakamiseen. Sharepointtiin voi luoda ryhmäsivustoja, sekä ulkoisen että sisäisen yhteistyön tueksi. SharePoint toimii loistavasti mm. intranetin ylläpitämiseen. Saat SharePointin käyttöösi Microsoft 365 -pilvipalvelun mukana. SharePointin voi hankkia myös erikseen SharePoint Online palveluna.


1101px-Microsoft_Office_OneNote_(2018–present)

 

Microsoft OneNote

Digitaalinen muistikirjasi

 

OneNote on Microsoftin muistikirjasovellus, jolla järjestät muistiinpanosi helposti ja jaat ne muiden kanssa. OneNote voi käyttää verkkoselaimella ja siitä on myös kätevä mobiilisovellus, joka helpottaa muistiinpanojen muokkaamista milloin tahansa. OneNote mahdollistaa myös merkkausten ja huomautusten tekemisen käsin piirtämällä, lisäksi voit liittää muistiinpanoihisi muita tiedostoja, kuten kuvia, ääntä ja videoita. Saat OneNoten käyttöösi osana Microsoft 365 -pilvipalvelua.

 

 

Etevä tarjoaa kattavasti Microsoft 365 -palveluita

Olemme Microsoftin sertifioima kumppani. Autamme yrityksiä kehittämään, turvaamaan sekä hallinnoimaan Microsoft 365 -ympäristöjä. Saat kauttamme Microsoft 365 -lisenssit ja apua käyttöönotossa. Osaava IT-tukemme palvelee arjessa ja asiantuntijamme hoitavat ylläpidon.  Ota yhteyttä, niin autamme sinua sopivan Microsoft 365 -pilvipalvelun lisenssin hankinnassa. Tutustu Microsoft 365 -lisensseihin!

 

Microsoft_Silver_Partner

 

Microsoft SharePoint, Teams, vai molemmat?

SharePoint on ollut markkinoilla jo pitkään, kun taas Teams julkaistiin 2017. Kun Teams tuli markkinoille, monet saattoivat miettiä, että Teams on monilta osin... 

Microsoft 365 Business Premium - Hyödynnä tietoturva

Microsoftin 365 on yksi suosituimmista pilvipalveluista ja se mahdollistaa merkittäviä parannuksia tekniseen tietoturvaan. Mitä... 

Microsoft OneNote - ohjeet ja vinkit työskentelyyn

OneNote on yksi suosituimmista muistiinpanosovelluksista. Se pitää sisällään laajemman muistikirjan ja nopeat sähköiset muistilaput...

 

Ota kaikki sovellukset käyttöösi tilaamalla Microsoft 365 -pilvipalvelu. Ota yhteyttä!