Microsoft 365

Maailman suosituin pilvipalvelu

Turvallista ja sujuvaa työskentelyä paikasta riippumatta

Tilaa Microsoft 365

Microsoft365_o365_m365_pilvipalvelut

Mikä on Microsoft 365?

Se mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan työskentelyn työskentelypaikasta riippumatta. Olit sitten kotikonttorilla tai toimistolla, kaikki tiedostot ja ohjelmistot ovat samaan tapaan käytettävissäsi. Yhteistyö sujuu helposti tiimityövälineiden ja jaettavien tiedostojen avulla. Microsoft 365 sisältää myös useita tietoturvaa parantavia ominaisuuksia. Microsoft 365 tunnettiin ennen nimellä Office 365.

 

Miksi ottaa käyttöön Microsoft 365?

Pilviympäristössä työskentely mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan yhteistyön turvallisesti ja paikasta riippumatta. Saat käyttöösi aina ajan tasalla olevat Office-ohjelmistot. Pääset helposti käsiksi tiedostoihin, joiden yhteiskäyttö Microsoft 365 -pilvipalvelun kautta varmistaa, että käytössäsi on aina viimeksi tallennettu versio. Kommunikointi ja yhteistyö helpottuu merkittävästi jaettavien kalenterinäkymien, tiedostojen ja Teamsin avulla.

 

Microsoft_365_logo (1)

 

Ei valittua videota

Valitse videotyyppi sivupalkista.

Tilaa Microsoft 365 Etevältä! Saat lisenssit ja tukipalvelut helposti yhdestä paikasta

 

Microsoft-office-logo-2020-1

 

Office 365 -sovellukset

 

Microsoft 365 -pilvipalvelu sisältää aina Office -ohjelmat. Microsoft Word, Excel, PowerPoint ja OneNote ovat keskeisiä ohjelmia lähes kaikkien yritysten arjessa. Sen lisäksi Office 365 -ohjelmiin kuuluu viestintää helpottavia ohjelmia, kuten Teams ja Outlook. Teamsilla voit järjestää virtuaalisia tapaamisia tai kokouksia, lähettää pikaviestejä ja tehdä ryhmätöitä. Outlook ja Exchange mahdollistavat sujuvan sähköpostin lähetyksen ja kalenterin hallinnan. Microsoft Office 365 -ohjelmat toimivat pilvessä, joten pääset käyttämään niitä helposti missä ja milloin vain.

 

Lue lisää

Tiedostot aina tallessa sekä käytettävissä

OneDrive for Business ja SharePoint Online

Pilvipalvelun etuihin kuuluu runsas tallennustila ja helppo pääsy tiedostoihin laitteesta tai paikasta riippumatta. OneDriven sisältää 1TB tallennustilaa/käyttäjä. Tiedostojen jakaminen onnistuu turvallisesti niin oman organisaation sisällä, kuin sen ulkopuolelle. Tiedostojen yhteismuokkaus onnistuu reaaliajassa Microsoft Office -sovelluksilla yhdessä muiden käyttäjien kanssa. Voit myös valita mitä tiedostoja haluat säilyttää paikallisesti omalla laitteellasi.

Etevän Microsoft 365 -palvelut

Olemme sertifioitu Microsoft-kumppani. Käytämme omassa arjessa Microsoftin 365 -pilvipalveluita, sekä tuemme ja ylläpidämme niitä usealle asiakkaallemme. Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään, turvaamaan sekä hallinnoimaan Microsoft 365 -pilvipalvelua. Kauttamme saat tukea arkeen, sekä apua käyttöönotossa ja ylläpidossa. 

Pilvipalvelu_varmuuskopiointi_varmistus

Microsoft 365 Varmuuskopiointi

Varmista päivittäin Microsoft 365 -tilien kaikki oleelliset tiedot konesaliin. Palvelulla varmistetaan mm. Outlook sähköpostit, OneDrive, SharePoint Online ja Microsoft Teams -palveluihin tallennettuja tietoja. Varmuuskopio on erillinen kopio, johon kukaan ulkopuolinen ei pääse käsiksi, joten se tuo turvaa mm. ransomware -haittaohjelmilta. Lue Etevän blogista miksi Microsoft 365 varmuuskopiointi on tärkeää.

Tutustu palveluun

 

helpdesk_servicedesk_itms_ittuki

Microsoft 365
Tuki ja ylläpito

Tarjoamme Tuki- ja ylläpitopalvelut Microsoft 365 -palvelun pääkäyttäjille sekä loppukäyttäjille.  Ylläpitopalvelumme huolehtii uusien käyttäjien lisäämisestä ja muokkaamisesta, sekä salasanojen nollauksesta, että lisenssien hallinnasta. Etevän Apu IT-tuki -asiakkaamme saavat tuestamme myös käyttötukea ja neuvoja Office 365 -ohjelmistojen kanssa.

Tutustu palveluun

 

 

Tallennus_paivitys_etevat

Microsoft 365 Valvonta ja raportointi

Turvaa Microsoft 365 -ympäristön. Päivystäjä seuraa ympäristöä ja tekee tarvittavat toimenpiteet, mikäli väärinkäytöksiä ilmenee. Kuten epäilyttävää sähköpostiliikennettä, kirjautumisia ulkomailta, lähetyssääntöjä, phishing -viestejä tai haittaohjelmien löytymistä viesteistä.

Tutustu palveluun

 

Microsoft 365 Käyttöönotto

Huolehdimme Microsoft 365 -pilvipalveluiden käyttöönotossa, että tiedostot ja sähköpostipalvelut siirretään pilvipalveluun, sekä vanhat järjestelmät ajetaan hallitusti alas. Varmistamme, että tietoturva-asetukset ovat oikein ja tarvittaessa päätelaitteet lisätään keskitettyyn hallintaan. Mahdolliset käyttökatkot aikataulutetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja käyttäjät pidetään aina hyvin ajan tasalla koko projektin ajan.

Tilaa Microsoft 365

 

 

Microsoft 365 Koulutukset

Pidämme huolta myös käyttäjien Microsoft 365 osaamisesta. On tärkeää, että henkilöstö osaa käyttää työkaluja mahdollisimman tehokkaasti ja tietoturvallisesti. Tarjoamme Microsoft 365 Office -ohjelmistojen käyttökoulutuksia, sekä Etevä Apu asiakkaamme saavat arjessa IT-tuestamme myös käyttötukea. Palvelut kehittyvät jatkuvasti, joten on hyvä ylläpitää osaamista.

Tilaa Teams-koulutus!

 

Etevat_webinaari

 

 

Microsoft 365 -lisenssit

Valitse sopiva Microsoft 365 -lisenssi ja palvelut yritystäsi varten ja aloita sujuva työskentely jo tänään!

Microsoft 365 Business Basic

4,80€/kk*

10.90/kk

✓ Teams tiimityöhön

✓Office Online -verkkoversio

✓Outlook-sähköposti

✓ OneDrive pilvitallennustila

✓ Planner tehtävien suunnitteluun

Kevyeen käyttöön

Microsoft 365 Business Standard

10,50€/kk*

10.90/kk

✓ Teams tiimityöhön

✓Office 365 -sovellukset

✓Outlook-sähköposti

✓ OneDrive pilvitallennustila

✓ Planner tehtävien suunnitteluun

✓ Booking online-ajanvaraus

Arjen tehokäyttöön

Microsoft 365 Business Premium

16,90€/kk*

10.90/kk

✓ Teams tiimityöhön

✓Office 365 -sovellukset

✓ Outlook -sähköposti

✓ OneDrive pilvitallennustila

✓ Planner tehtävien suunnitteluun

✓ Booking online-ajanvaraus

✓ Keskitetty laitteiden hallinta (Intune)

✓ Perustason identiteetin hallinta

✓ Defender tietoturvaohjelma

✓ Salaisen tiedon luokittelu ja seuranta (Azure Information protection)

✓ Ehdollinen käyttöoikeus (Conditional Access)

✓ Sähköpostin suojaus ja salaus (ATP ja AIP)

✓ Vahva tunnistautuminen (MFA)

Vahva tietoturva

 

Microsoft 365 Business Premium takaa tietoturvan korkean tason

Microsoft 365 Business Premium on kustannustehokkain tapa lisätä teknisen tietoturvan tasoa. Se mahdollistaa huipputason tietoturvaominaisuudet todella edulliseen hintaan. Muista Business tason lisensseistä ei löydy samoja tietoturvaominaisuuksia. Suosittelemme kaikille alle 300 henkilön organisaatioille Microsoft 365 Business Premium lisenssiä!

Lue lisää Microsoft 365 Business Premiumin tietoturvaominaisuuksista blogistamme!

 

Mikäli tarvitset apua Microsoft 365 -pilvipalvelun kanssa, ota yhteyttä!

Etevä blogi

Office O365 vai Microsoft M365 - siis mistä on kyse?

Office 365 eli O365 on lähes kaikille tuttu ohjelmistopaketti, mutta nyt kuitenkin puhutaan myös Microsoft 365 eli M365:tä? Onko kyseessä sama tuote eri nimellä vai mistä on kyse?

Microsoft 365 Business Premium - Hyödynnä tietoturva

Microsoftin 365 mahdollistaa merkittäviä parannuksia yrityksen tekniseen tietoturvaan. Mitä tietoturvaominaisuuksia olisi tärkeä ottaa käyttöön Microsoft 365 palvelussa...

Microsoft SharePoint, Teams, vai molemmat?

SharePoint on ollut markkinoilla jo pitkään, kun taas Teams julkaistiin 2017. Kun Microsoft Teams tuli markkinoille, SharePoint ryhmätyöskentelyä käyttäneet saattoivat...