Etevä on erikoistunut palvelemaan mainos- ja mediatoimistoja. Autamme kehittämään toimistojen IT-ympäristöjä toimivammiksi ja kustannustehokkaammaksi. Tarjoamme IT-tukea, konsultointia, pilvipalveluita ja konesalipalveluita. Myymme tietokoneita, oheislaitteita ja ohjelmistoja.

Suunnittelutoimistojen täytyy usein käsitellä suuria tiedostoja nopeasti. Lisäksi vaatimuksena ovat tehokkaat, tyypillisesti Applen työasemat sekä tehoa vaativat ohjelmistot.

Grafiikkapainoitteisten media- ja mainostoimistojen arsenaaliin kuuluu tyypillisesti Adoben InDesign, Illustrator ja Photoshop sekä Serif:n Affinity ja muu tuoteperhe.

Näillä työkaluilla työstetään usein suuria tiedostoja. Aina ei ole mahdollista saada riittävän nopeaa internetyhteyttä sopivaan hintaan, joten tiedostojen avaaminen ja muokkaaminen verkossa on liian hidasta. Tiedostoja pyöritetään paikalliselta palvelimelta, joka toki varmuuskopioidaan internetin kautta tiedostojen ja toimivuuden varmistamiseksi.

Suurten tiedostojen vuoksi toimistolle voidaan asentaa paikallinen palvelinratkaisu. Applen tehotyöasemien hallinnointi ja vianselvitys on oma taiteenlajinsa, joten on tärkeää löytää oikeat keinot, joilla työnteosta tulee tehokkaampaa.

Meiltä saat apua suurten tiedostojen hallintaan. Asennamme uudet laitteet, ohjelmistot ja ratkaisut. Me myös valvomme ja ylläpidämme palvelin- ja verkkoratkaisuja. Samalla kehitämme työprosesseja tehokkaammiksi.

Meillä on sertifikaatit esimerkiksi erilaisten palvelin- ja verkkoratkaisujen sekä Applen työasemien ja mobiililaitteiden hoitamiseen. Saat meiltä kattavat palvelut myös pc-laitteille.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme rakentamaan modernit ja taloudelliset IT-ratkaisut suunnittelijoiden tarpeisiin.

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteyksissä!