Etevä_mainostoimistot
Etevä on erikoistunut palvelemaan mainos- ja suunnittelutoimistoja. Autamme kehittämään toimistojen IT-ympäristöjä toimivammiksi ja kustannustehokkaammaksi. Tarjoamme IT-tukea, konsultointia, pilvipalveluita sekä konesalipalveluita.

Vaativa käyttö

Luovilla toimistoilla on useita erikoistarpeita IT:n suhteen.

Mainostoimistojen täytyy usein käsitellä suuria tiedostoja nopeasti. Lisäksi vaatimuksena ovat tehokkaat, tyypillisesti Applen työasemat, sekä tehoa vaativat ohjelmistot. Grafiikkapainoitteisten suunnittelu- ja mainostoimistojen arsenaaliin kuuluu tyypillisesti Adoben InDesign, Illustrator ja Photoshop sekä Serif:n Affinity ja muu tuoteperhe.

Näillä työkaluilla työstetään usein suuria tiedostoja. Haasteena voi olla tiedostojen suuri koko, iso määrä tai hidas Internetyhteys.

Lukuisat pilvipalvelut, kuten dropbox, saattaa aiheuttaa ongelmia tiedostolinkitysten kanssa. Toimiva ympäristö ei rajoita, hidasta tai vaikeuta käyttöä.

Apple ja muut työvälineet

Asennamme uudet laitteet, ohjelmistot ja ratkaisut. Me myös valvomme ja ylläpidämme palvelin- ja verkkoratkaisuja. Samalla kehitämme työprosesseja tehokkaammiksi.

Olemme Apple Certified -osaajia joten Applen tehotyöasemien hallinnointi ja vianselvitys luonnistuu meiltä erinomaisesti Windows-laitteiden ja verkkolaitteiden lisäksi.

 

 

CN_2017_01_RGB-1Markkinointiviestinnän toimisto Camp Norte on ollut Etevän asiakas vuodesta 2017. Tänä aikana se on kasvanut hyvää vauhtia. Etevä on pyrkinyt kustannustehokkaisiin, käytettäviin ja skaalautuviin IT-ratkaisuihin, jotka mahdollistavat kasvavalle yritykselle hyvät työnteon puitteet. Camp Nortella on käytössä Applen laitteen ja Google G-suite, minkä työkaluja ja prosesseja Etevä tukee. Etevä palvelee projektimuotoisesti, sekä juoksevien IT-tarpeiden kanssa, oli kyse sitten arjen IT-tuesta tai laitehankinnoista.

 

”Parasta Etevässä on sen ihmisläheinen asiakaspalvelu. Saamme apua yleensä hyvinkin nopeasti. Suosittelen Etevää, etenkin jos yrityksen sisällä ei ole ns. IT-palveluiden asiantuntijaa in-house. On tärkeää ihan ajankäytönkin kannalta ulkoistaa IT-asiat tehokkaille ammattilaisille. ”

Salla Lundelin
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Camp Norte Oy

 

Olethan yhteydessä, niin autamme rakentamaan modernit ja taloudelliset IT-ratkaisut ammattilaisten tarpeisiin!