Etevä_mainostoimistot
 

Etevä on erikoistunut palvelemaan luovan alan toimijoita, kuten mainos- ja viestintä- ja suunnittelutoimistoja

Autamme kehittämään toimistojen IT-ympäristöjä toimivammiksi ja kustannustehokkaammaksi. Tarjoamme IT-tukea, konsultointia, pilvipalveluita ja konesalipalveluita.

 

Luovilla toimistoilla on useita erikoistarpeita IT:n suhteen

Mainostoimistojen täytyy usein käsitellä suuria tiedostoja nopeasti. Lisäksi vaatimuksena ovat tehokkaat, tyypillisesti Applen työasemat, sekä tehoa vaativat ohjelmistot. Grafiikkapainoitteisten suunnittelu- ja mainostoimistojen arsenaaliin kuuluu tyypillisesti Adobe Creative Cloud sekä Serif Affinity ja muu tuoteperheet.

Näillä työkaluilla työstetään usein suuria tiedostoja, kuten kuvia ja videoita. Haasteena voi olla tiedostojen suuri koko, iso määrä tai hidas verkkoyhteys. Lukuisat pilvipalvelut, kuten Dropbox, saattavat aiheuttaa ongelmia tiedostojen linkitysten kanssa. Toimiva ympäristö ei rajoita, hidasta tai vaikeuta työskentelyä, vaan mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan työskentelyn.

 

Apple ja muut työvälineet

Asennamme uudet laitteet, ohjelmistot ja ratkaisut. Me myös valvomme ja ylläpidämme palvelin- ja verkkoratkaisuja. Samalla kehitämme työprosesseja tehokkaammiksi.

Olemme Apple Certified -osaajia, joten Applen tehotyöasemien hallinnointi ja vianselvitys luonnistuu meiltä erinomaisesti Windows-laitteiden ja verkkolaitteiden lisäksi.

 

 

CN_2017_01_RGB-1Markkinointiviestinnän toimisto Camp Norte on ollut Etevän asiakas vuodesta 2017. Tänä aikana se on kasvanut hyvää vauhtia. Etevä on pyrkinyt kustannustehokkaisiin, käytettäviin ja skaalautuviin IT-ratkaisuihin, jotka mahdollistavat kasvavalle yritykselle hyvät työnteon puitteet. Camp Nortella on käytössä Applen laitteen ja Google G-suite, minkä työkaluja ja prosesseja Etevä tukee. Etevä palvelee projektimuotoisesti, sekä juoksevien IT-tarpeiden kanssa, oli kyse sitten arjen IT-tuesta tai laitehankinnoista.

 

”Parasta Etevässä on sen ihmisläheinen asiakaspalvelu. Saamme apua yleensä hyvinkin nopeasti. Suosittelen Etevää, etenkin jos yrityksen sisällä ei ole ns. IT-palveluiden asiantuntijaa in-house. On tärkeää ihan ajankäytönkin kannalta ulkoistaa IT-asiat tehokkaille ammattilaisille. ”

Salla Lundelin
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Camp Norte Oy

 

Tutustu kaikkiin IT-palveluihimme tästä!

 

Ole yhteydessä, niin autamme rakentamaan modernit ja taloudelliset IT-ratkaisut luovan alan ammattilaisten tarpeisiin!