Markkinoijan pöytä
Etevä on erikoistunut palvelemaan mainos- ja mediatoimistoja. Autamme kehittämään toimistojen IT-ympäristöjä toimivammiksi ja kustannustehokkaammaksi. Tarjoamme IT-tukea, konsultointia, pilvipalveluita sekä konesalipalveluita.

Vaativa käyttö

Mainos- ja mediatoimistoilla on useita erikoistarpeita IT:n suhteen.

Mediatoimistojen täytyy usein käsitellä suuria tiedostoja nopeasti. Lisäksi vaatimuksena ovat tehokkaat, tyypillisesti Applen työasemat sekä tehoa vaativat ohjelmistot. Grafiikkapainoitteisten media- ja mainostoimistojen arsenaaliin kuuluu tyypillisesti Adoben InDesign, Illustrator ja Photoshop sekä Serif:n Affinity ja muu tuoteperhe.

Näillä työkaluilla työstetään usein suuria tiedostoja. Haasteena voi olla tiedostojen suuri koko, iso määrä tai hidas Internetyhteys.

Lukuisat pilvipalvelut, kuten dropbox, saattaa aiheuttaa ongelmia tiedostolinkitysten kanssa. Toimiva ympäristö ei rajoita, hidasta tai vaikeuta käyttöä.

Apple ja muut työvälineet

Asennamme uudet laitteet, ohjelmistot ja ratkaisut. Me myös valvomme ja ylläpidämme palvelin- ja verkkoratkaisuja. Samalla kehitämme työprosesseja tehokkaammiksi.

Olemme Apple Certified -osaajia joten Applen tehotyöasemien hallinnointi ja vianselvitys luonnistuu meiltä erinomaisesti Windows-laitteiden ja verkkolaitteiden lisäksi.

Apple Certified Support Professional ACSP

Olethan yhteydessä, niin autamme rakentamaan modernit ja taloudelliset IT-ratkaisut ammattilaisten tarpeisiin!

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteyksissä!