Etevat_ulkoistaIT

 

Ulkoista se osa IT:stä, mitä et ehdi tai osaa tehdä

Kuulostavatko IT, ICT ja tietotekniikka tms. juuri siltä, mitä organisaatioissanne ette välttämättä haluaisi joutua miettimään? Elämme erittäin teknologiavetoista arkea ja sen takia tietotekniikka tuottaa monelle harmaita hiuksia. Teknologia ei ole vain riesa, se on myös mahdollistanut nykyaikaisen tehokkuuden, globaalin kommunikoinnin, uusia toimialoja ja sitä kautta ennennäkemätöntä vaurautta. 

 

Mitä hyötyä on IT-palveluiden ulkoistamisesta?

Luotettava IT-kumppani varmistaa, että IT-ympäristö toimii sujuvasti ja tukee työskentelyä parhaalla mahdollisella tavalla. Työskentely ei keskeydy ja aikaa ei mene hukkaan IT-ongelmien ratkaisemisessa. Samalla myös yrityksen tietoturvan taso nousee merkittävästi, kun asiantunteva kumppani varmistaa että tarvittavat toimenpiteet on tehty myös tietoturvan osalta. Kumppania ei haittaa lomat, sairastelut tai koulutuspäivät. Palvelut pelaavat silti 24/7.

 

Mitä kaikkea IT:stä voi ulkoistaa?

    • Käyttäjien tietokoneiden ja oheislaitteiden käyttöön liittyvät haasteet
    • Toimistoverkon suunnittelemisen ja tietoturvalliset yhteydet
    • Microsoft (Office) 365 ympäristön tietoturvan kehittämisen ja ominaisuuksien hyödyntämisen
    • Palvelintarpeiden ratkaiseminen
    • Tiedon ja toiminnallisuuden turvaaminen

 

Mitä kaikkea kannattaa ulkoistaa

Teoriassa voit ulkoistaa kaiken ja vaikka palkata konsultin hoitamaan ulkoistamista. Silti suosittelemme vahvasti pitämään tietyt langat omissa käsissä ja olemaan perillä asioista, jotta pystytte tekemään tietoisia päätöksiä hankintojen suhteen.

Seuraavat asiat kannattaa lähtökohtaisesti ulkoistaa aina

 

Tyypillisesti kumppanilla on merkittävästi enemmän osaamista ja resursseja hoitaa näitä osa-alueita. Jos IT-asioita hoitaa yrityksessä joku muiden työtehtäviensä ohella, hän ei voi ylläpitää ja valvoa järjestelmiä lomalla, hän ei välttämättä tiedä uusimpia ratkaisuja ja arjessa aika ei vain yksinkertaisesti riitä IT-asioiden hoitamiseen.

Vaikka yrityksellä olisi omia koodaajia tekemässä omaa tuotantojärjestelmää, ei heidän yksinkertaisesti kannata käyttää aikaansa käyttäjätukeen, infrastruktuurin suunnittelemiseen tai ylläpitämiseen. Heidän tuottavuutensa on parhaimmillaan yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä. IT-ulkoistus on tässäkin tapauksessa paras ratkaisu.

Etevä hoitaa kaikki juoksevat IT-asiat sekä vaativammat ratkaisut puolestasi. Lue lisää Etevän IT-palveluista.

 

Ulkoista IT-palvelut ja keskity ydinliiketoimintaasi!