Etevä_tuki_247

 

 
Haluamme varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä oleelliseen ja arjen IT-haasteet ratkaistaan mahdollisimman nopeasti.
Meille on tärkeää, että IT-ympäristösi toimii aina keskeytyksettä.

Etevän IT-tuki

Huolehdimme, että henkilöstösi laitteet sekä ohjelmistot ovat ajan tasalla ja työskentely voi jatkua keskeytyksettä. IT-tukemme auttaa usein mm.

    • Salasanojen vaihtamisessa
    • Ohjelmistojen asennuksessa
    • Tulostimien lisäämisessä
    • Verkko- tai palvelinongelmissa
    • Tiedostojen varmuuskopioinnissa sekä palauttamisessa
    • Uusien laitteiden hankkimisessa

Lisäksi Etevä Apu -asiakkaamme saavat käyttötukea Microsoftin Office 365 -ohjelmistojen kanssa ja räätälöidysti tiettyjen toimialojen erikoisohjelmistojen kanssa, kuten arkkitehtien CAD-ohjelmistot.

 

96,92%

IT-tukemme asiakkaista kokee saaneensa hyvää tai todella hyvää palvelua!

 

 

Meille tyytyväiset asiakkaat ja laadukas palvelu on ylpeyden aihe, sekä kaiken toimintamme keskiössä. Useimmat asiakassuhteemme ovat kestäneet yli kymmenen vuotta ja meitä suositellaan usein.

 

 

Parasta Etevässä on sen ihmisläheinen asiakaspalvelu. Saamme apua yleensä hyvinkin nopeasti, joko suoraan yhteyshenkilöiltämme tai tuesta puhelimitse tai chatin kautta. Suosittelen Etevää, etenkin jos yrityksen sisällä ei ole ns. IT-palveluiden asiantuntijaa in-house. On tärkeää ihan ajankäytön kannalta ulkoistaa IT-asiat tehokkaille ammattilaisille.


Salla Lundelin
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Camp Norte Oy

Voit lukea lisää asiakkaiden kommentteja asiakastarinat sivuiltamme!

 

 

IT-konsultti_etevä

 

Kaikki asiantuntijamme käytössäsi

Koulutamme jatkuvasti IT-asiantuntijoitamme, jotta he osaavat kaikki uusimmatkin teknologiat ja ratkaisut. Oli teillä sitten Windows-koneita tai Mac-koneita, tai kenties molempia, niin meiltä saat niille tukea. Etevän tuessa on Apple Certified Support Specialisteja, jotka ovat erikoistuneet Apple-laitteiden ja ympäristöjen tukemiseen.

Lisäksi jokaisella asiakkaallamme on oma yhteyshenkilö, joka huolehtii IT-ympäristösi kehityksestä. Omalta yhteyshenkilöltäsi saat tukea ja neuvoja erilaisten IT-ratkaisujen käyttöönoton ja vaativampien konsultointien sekä kehitysprojektien kanssa.

 

 

 

Työskentely_sama_dokumentti

Etevän IT-tuki palvelee

Etevän IT-tuki on yhteyspisteesi kaikkiin IT-tarpeisiisi. Tukipalveluja tarjotaan tuntiveloitusperusteisesti sekä kiinteähintaisella, rajattomalla Etevä Apu IT-tukipalvelulla. Saat tukea tarvittaessa etä- tai lähitukena. Voit olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Tuki on avoinna 08:00 - 16:00 ja tarvittaessa myös 24/7.

Voit lukea lisää Etevän IT-palveluista täältä!

 

 

Mikäli yrityksellänne ei ole vielä sopimusta IT-tukipalveluista, niin ota yhteyttä!