Kattavat IT-palvelut Etevältä

Pidämme huolen IT-ympäristöstäsi, jotta liiketoimintasi rullaa sujuvasti.

Etevän palvelut
 
Etevä toteuttaa keskeisimmät IT-palvelut ja ratkaisut. IT-palvelukumppaninasi varmistamme työsi sujuvuuden ja IT-ympäristösi kehityksen.

 

it_tuki IT-tuki

Etevän tärkein toiminto ja sydämen asia on toimiva asiakaspalvelu. IT-tukemme palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme tukea niin Microsoft- kuin Apple -ympäristöille. Saat apua sujuvasti tarvittaessa etä- tai lähitukena. Huolehdimme, että henkilöstösi laitteet sekä ohjelmistot ovat ajantasalla. Etevän IT-tuki (Service Desk) on yhteyspisteesi kaikkiin IT-tarpeisiisi. 

tietokoneet  IT-ympäristöt

Etevälle on tärkeää, että asiakkaidemme IT-ympäristö toimii häiriöttömästi ja työskentely voi rullata keskeytyksettä. Valvomme, ylläpidämme ja hallinnoimme asiakkaillemme erilaisia IT- ja ICT-ympäristöjä. Rakennamme tarpeisiinne sopivan ja turvallisen laite- ja palvelukokonaisuuden, johon kuuluu keskitetty ylläpito ja hallinta. Näitä ovat esimerkiksi toimisto- ja konesaliverkot, palvelimet ja pilviratkaisut.

 

pilvipalvelut Pilvi- ja konesalipalvelut

Toimiva tiedostonjako, sähköpostit, viestintä tai esimerkiksi varmuuskopiointi Etevän konesalista tai Office 365 -pilvestä. Etevä tarjoaa omista konesaleista mm. virtuaalipalvelimia, pilvipalveluja sekä varmistusratkaisuja. Kaikki tieto säilytetään Suomen rajojen sisällä ja palvelut tuotetaan itse.

tietoturva-1Tietoturva ja konsultointi

Palvelinten kovennuspalvelut, työasemien salaus ja tietoturvakoulutus tehostavat tietoturvaa. Tarjoamme  Fiva määräysten konsultointia ja VAHTI -yhteensopivia ratkaisuja. Keskitetty laitehallinta mahdollistaa valvonnan, tietoturvallisen käytön ja uusien ratkaisujen jalkauttamisen vaivattomasti. Etevän IT- konsultit kartoittavat tulevien vuosien ICT-tarpeet ja suunnittelemme askeleet matkan varrelle. Voit jättää toteutuksesta huolehtimisen meille.

 

IT-palveluiden ulkoistaminen on helppoa ja nopeaa. Palvelemme monen eri toimialan yrityksiä ja organisaatioita.

Kuulostaako IT–palvelut juuri siltä, mitä organisaatiossanne ette haluaisi joutua miettimään? Etevälle on vuosien saatossa on kertynyt runsaasti osaamista ja näkemystä erilaisten ICT-ympäristöjen ja ratkaisujen toteuttamisesta, sekä ylläpitämisestä. Voit tukeutua Etevän laajaan tietotaitoon ja resursseihin. Asiakkaanamme voit rauhassa viettää lomat tai koulutuspäivät ja potea sairastelut. Palvelut pelaavat silti 24/7.

Mitä kaikkea kannattaa ulkoistaa?

Ulkoista se mitä et ehdi tai osaa tehdä. Teoriassa voit ulkoistaa kaiken ja vaikka palkata IT-konsultin hoitamaan ulkoistamista. Silti suosittelemme vahvasti pitämään tietyt langat omissa käsissä ja olemaan perillä asioista, jotta pystytte tekemään tietoisia päätöksiä hankintojen suhteen.

Seuraavat asiat kannattaa lähtökohtaisesti ulkoistaa aina

  • IT-tuki käyttäjille
  • 24/7-valvonta eri järjestelmille
  • Tietoturvan kehittäminen ja ylläpitäminen
  • Tietoturvakoulutus
  • Palvelin- ja verkkoinfrastruktuurin kehitys ja ylläpito

Onko tarvetta IT-palveluille tai olisiko IT-ulkoistus ajankohtaista?