IT-palvelut luotettavalta kumppanilta

Varmistamme työsi sujuvuuden ja IT-ympäristösi jatkuvan kehityksen

Sovi tapaaminen

IT palvelut etevät

 

Pidämme huolen IT-ympäristöstäsi, jotta liiketoimintasi rullaa sujuvasti

Etevälle on tärkeää, että asiakkaidemme IT-ympäristö toimii häiriöttömästi ja työskentely voi rullata keskeytyksettä. Valvomme, ylläpidämme ja hallinnoimme asiakkaillemme erilaisia IT-ympäristöjä. Rakennamme tarpeisiinne sopivan ja turvallisen laite- ja palvelukokonaisuuden, johon kuuluu usein keskitetty ylläpito ja hallinta. Näitä ovat esimerkiksi toimisto- ja konesaliverkot, palvelimet ja pilviratkaisut.

HubSpot Video

Tilaa IT-palvelut Etevästä!

 

Etevä toteuttaa keskeisimmät IT-palvelut ja ratkaisut

 

 Voit ulkoistaa koko IT:n osaaviin käsiimme, tai ostaa pelkkää IT-tukea, tietoturvaratkaisuja tai konsultaatiota. Etevältä löytyy osaamista Windows, Apple sekä sekaympäristöistä. Olemme sertifioitu Microsoft 365 -kumppani. Kauttamme saat käyttöösi kattavat pilvipalvelut, sekä niihin liittyvät tuen, ylläpidon ja palvelut. Olemme erikoistuneet VAHTI ja Fiva -vaatimusten mukaisien ympäristöjen tietoturvakonsultointiin.

 

 

it_tuki

 

IT-tuki ja ylläpito

 

Etevän tärkein toiminto ja sydämen asia on toimiva asiakaspalvelu. IT-tukemme palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme tukea niin Microsoft- kuin Apple -ympäristöille. Saat apua sujuvasti tarvittaessa etä- tai lähitukena. Huolehdimme, että henkilöstösi laitteet sekä ohjelmistot ovat ajantasalla. Etevän IT-tuki (Service Desk) on yhteyspisteesi kaikkiin IT-tarpeisiisi. 

 

Lue lisää


pilvipalvelut-1

 

Pilvipalvelut

 

Pilviympäristössä työskentely mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan yhteistyön turvallisesti ja paikasta riippumatta. Tiedostonjako, sähköpostit ja viestintä tehostuvat  Microsoft (office) 365 -pilvipalvelua hyödyntämällä. Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään, turvaamaan sekä hallinnoimaan Microsoft 365 -pilvipalvelua. 

 

Lue lisää


Konesalipalvelut

 

Konesalipalvelut

Etevä tuottaa kahdesta konesalilokaatiosta erilaisia konesaliratkaisuja. Konesalit sijaisevat Helsingissä ja Vantaalla. Palveluihin kuuluu mm. virtuaalipalvelimet, varmistusratkaisut, arkistointipalvelut. Etevä on erikoistunut tarjoamaan konesalipalveluja erityistarpeisiin. Tuotamme konesalipalvelut itse ja tämä mahdollistaa erikoistumisen teknologian, henkilökunnan, osaamisen ja prosessien suhteen. Etevän konesaleista saat myös varmistusratkaisut pilvipalveluille. 

 

Lue lisää

 

Pilvitallennus_Backup_tietoturva

 

Tietoturva ja konsultointi

Palvelinten kovennuspalvelut, työasemien salaus ja varsinkin henkilöstön osaamisen ylläpito säännöllisellä tietoturvakoulutuksella tehostavat tietoturvaa. Keskitetty laitehallinta mahdollistaa valvonnan, tietoturvallisen käytön ja uusien ratkaisujen jalkauttamisen vaivattomasti. Olemme erikoistuneet myös Fiva määräysten konsultointiin ja VAHTI -yhteensopivien ratkaisujen tuottamiseen. Etevän IT- konsultit kartoittavat tulevien vuosien IT-tarpeet ja suunnittelemme askeleet matkan varrelle. Voit jättää toteutuksesta huolehtimisen meille.

Lue lisää

 

Etevällä on kattavasti kokemusta IT-kumppanina toimimisesta

ASH_Logo

 

"Valittiin Etevä koska se pystyi tarjoamaan myös Apple -ympäristön tukea. Yhteistyö on sujunut kaikin puolin todella hienosti. Erityisen hienoa on se, että saadaan sujuvaa etätukea ja lähituki on paikalla kerran viikossa. Suosittelen Etevän palveluita erityisesti sellaisille toimijoille joiden IT -ympäristössä on sekä Apple, että Windows -laitteita ja tarve luotettavalle IT-tuelle."

Kalle Soini
Toimitusjohtaja, Arkkitehti SAFA
Arkkitehdit Soini & Horto

CN_2017_01_RGB-1-1

 

"Parasta Etevässä on sen ihmisläheinen asiakaspalvelu. Saamme apua yleensä hyvinkin nopeasti, joko yhteyshenkilöiltämme tai Etevän Apu-puhelimesta tai chatista. Suosittelen Etevää, etenkin jos yrityksen sisällä ei ole ns. IT-palveluiden asiantuntijaa in-house. On tärkeää ihan ajankäytönkin kannalta ulkoistaa IT-asiat tehokkaille ammattilaisille."

Salla Lundelin
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Camp Norte Oy

powerderiva-1-1

 

"Valitsimme Etevän koska halusimme osaavan kumppanin, jolla löytyy osaamista, mutta on silti kooltaan sopiva meidän tarpeisiin. Koimme, että yrityksen riittävä koko varmistaa palveluiden jatkuvuuden ja varmentaa asiakkaan tarpeiden tuntemisen tuttujen henkilöiden kautta. Etevä on asiallinen kumppani, ei ’suuri talo’ jossa huomaa olevansa ’bulkkiasiakas’."

Harri Tiittanen
Managing Director
Power-Deriva Oy

 

Apple_tuottee_ja_palvelut

 

Apple tuotteet ja palvelut yrityksille

Etevän IT-asiantuntijat taitavat Apple -ympäristöjen ylläpidon ja kehittämisen, sekä saamme kaikki Applen laitteet suoraan Applen tukkukanavasta

Etevästä saat asiantuntevaa Apple-tukea yrityksillesi. Autamme käyttäjiä tietokoneiden ja oheislaitteiden kanssa, se asiantuntijamme huolehtivat IT-ympäristön kehittämisestä. Keskitetyn hallinnan kautta voimme jalkauttaa tietoturva-asetuksia, sekä asentaa ohjelmistoja ja tulostimia. Ota Apple -ympäristö haltuun asiantuntevan kumppanin kanssa.

Lue lisää

Tilaa IT-palvelut Etevästä!

Etevä blogi

Kuinka valitaan sopiva IT-tuki ja palvelut yrityksille

IT-asioita ei aina pohdita etukäteen, vaan vasta siinä vaiheessa, kun ongelmia ilmenee. Parempi tapa on kuitenkin järjestää IT-asiat ennakoivasti...

Vastaamo - Tietomurto joka kaatoi koko yrityksen

Psykoterapiakeskus Vastaamon liiketoiminta on myyty konkurssiuhan takia. Tämä on pahin mahdollinen tilanne, jonka tietomurto voi aiheuttaa. Merkittävin tekijä...

CIO-as-a-service eli tietohallintojohtaminen palveluna

CIO-as-a-service eli tietohallintojohtaminen palveluna auttaa yrityksiä hallinnoimaan IT-palvelujaan tehokkaammin. Yrityksen tarvitsema IT-osaaminen...