ICT-palvelut pienille- ja keskisuurille yrityksille

Luotettava IT-kumppani

Ulkoista ICT-palvelut Etevälle ja vapauta resurssit kasvuun

Tutustu palveluihin

ICT_palvelut_toimialat

Palvelemme usean eri toimialan yrityksiä 

Etevän asiakaskunnasta löytyy monipuolinen joukko eri toimialojen yrityksiä, yhdistyksiä ja organisaatioita. Valtaosa asiakkaistamme on PK-yrityksiä. Asiakkaamme saavat meiltä tyypillisesti kokonaisvaltaisen IT-palvelukokonaisuuden ja toimivan kontaktipinnan kiireellisten asioiden ratkaisemiseen, sekä juoksevien asioiden hoitoon. Lue lisää Etevän IT-palveluista.

Meillä on asiakkaita mm. seuraavilla toimialoilla

Ei valittua videota

Valitse videotyyppi sivupalkista.

IT-ulkoistus kokonaan tai edes osittain vapauttaa aikaa keskittyä olennaiseen

Voit ulkoistaa koko IT:n, tai ostaa pelkkää IT-tukea, tietoturvapalveluja tai IT-konsultaatiota

Etevältä löytyy osaamista Windows-, Apple- sekä sekaympäristöistä. Olemme sertifioitu Microsoft 365 -kumppani. Saat käyttöösi kattavat pilvipalvelut, sekä niihin liittyvät tuen, ylläpidon ja palvelut. 

Parasta Etevässä on sen ihmisläheinen asiakaspalvelu. Saamme apua yleensä hyvinkin nopeasti, joko yhteyshenkilöiltämme tai Etevän Apu-puhelimesta tai chatista. Suosittelen Etevää, etenkin jos yrityksen sisällä ei ole ns. IT-palveluiden asiantuntijaa in-house. On tärkeää ihan ajankäytönkin kannalta ulkoistaa IT-asiat tehokkaille ammattilaisille.


Salla Lundelin
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Camp Norte Oy

 

Lue lisää

Kaikki ICT-palvelut yhdeltä kumppanilta

Meiltä saat tuki- ja ylläpitopalvelut, pilvi- ja kapasiteettipalvelut sekä työvälineet ja tietoturvaosaamista.

it_tuki

IT-tuki ja ylläpito

Etevän tärkein toiminto ja sydämen asia on toimiva asiakaspalvelu. IT-tukemme palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme tukea niin Microsoft- kuin Apple -ympäristöille. Saat apua sujuvasti tarvittaessa etä- tai lähitukena. Huolehdimme, että henkilöstösi laitteet sekä ohjelmistot ovat ajantasalla. Etevän IT-tuki on yhteyspisteesi kaikkiin IT-tarpeisiisi. 

Lue lisää

pilvipalvelut-1

Pilvipalvelut

Pilviympäristössä työskentely mahdollistaa tehokkaan ja sujuvan yhteistyön turvallisesti ja paikasta riippumatta. Tiedostonjako, sähköpostit ja viestintä tehostuvat Microsoft (office) 365 -pilvipalvelua hyödyntämällä. Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään, turvaamaan sekä hallinnoimaan Microsoft 365 -pilvipalveluja. 

Lue lisää

Konesalipalvelut

Konesalipalvelut

Etevä konesalipalveluihin kuuluu mm. virtuaalipalvelimet, varmistusratkaisut, arkistointipalvelut. Olemme erikoistunut tarjoamaan konesalipalveluja erityistarpeisiin. Olemme kokeneita teknologian sekä prosessien kanssa. Etevän konesaleista saat myös varmistusratkaisut pilvipalveluille. 

Lue lisää

Pilvitallennus_Backup_tietoturva

Tietoturva ja konsultointi

Etevän asiantuntijat huolehtivat että IT-ympäristön tekninen tietoturva on korkealla tasolla ja henkilöstön osaaminen kunnossa

Palvelinten kovennuspalvelut, työasemien salaus ja varsinkin henkilöstön osaamisen ylläpito säännöllisellä tietoturvakoulutuksella tehostavat tietoturvaa. Keskitetty laitehallinta mahdollistaa valvonnan, tietoturvallisen käytön sekä uusien ratkaisujen jalkauttamisen vaivattomasti. Olemme erikoistuneet Fiva  ja VAHTI -määräysten konsultointiin. Etevän IT- konsultit kartoittavat tulevien vuosien IT-tarpeet.

Lue lisää

Apple_toimisto_etevat

Apple tuotteet ja palvelut yrityksille

Etevän IT-asiantuntijat taitavat Apple -ympäristöjen ylläpidon ja kehittämisen, sekä saamme kaikki Applen laitteet suoraan Applen tukkukanavasta

Etevästä saat asiantuntevaa Apple-tukea yrityksillesi. Saat meiltä niin laitteet, kuin teknisen tuen arjessa. Autamme käyttäjiä tietokoneiden ja oheislaitteiden kanssa. Asiantuntijamme huolehtivat IT-ympäristön kehittämisestä. Keskitetyn hallinnan kautta voimme jalkauttaa tietoturva-asetuksia, sekä asentaa ohjelmistoja ja tulostimia. Ota Apple -ympäristö haltuun asiantuntevan kumppanin kanssa.

Lue lisää

Ole yhteydessä, niin autamme teitä IT-asioissa ja kehitysprojekteissa

Etevä blogi

Ovatko Helpdesk ja Service Desk sama asia? Entä sitten ITSM?

IT-ala on täynnä enemmän tai vähemmän teknisiä termejä ja lyhenteitä. Tämä on toimialan ulkopuolella toimiville ja IT-palveluja ostavalle usein...

Microsoft 365 Business Premium - Hyödynnä moderni tietoturva

Microsoftin 365 mahdollistaa merkittäviä parannuksia yrityksen tekniseen tietoturvaan. Mitä tietoturvaominaisuuksia olisi tärkeä ottaa käyttöön...

Miten valita sopiva IT-kumppani? Mitä kannattaa ottaa huomioon?

Kerron seuraavaksi IT-palveluntarjoajan näkökulmasta, miten kannattaa etsiä ulkoistettuja IT-palveluita pienille ja keskisuurille yrityksille ja...