Kattava ICT-palvelu Etevältä

Pidämme huolen IT-ympäristöstäsi, jotta liiketoimintasi rullaa sujuvasti

HubSpot Video
 
Etevä toteuttaa keskeisimmät ITC-palvelut ja ratkaisut. IT-palvelukumppaninasi varmistamme työsi sujuvuuden ja IT-ympäristösi kehityksen.

 

it_tuki IT-tuki

Etevän tärkein toiminto ja sydämen asia on toimiva asiakaspalvelu. IT-tukemme palvelee nopeasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme tukea niin Microsoft- kuin Apple -ympäristöille. Saat apua sujuvasti tarvittaessa etä- tai lähitukena. Huolehdimme, että henkilöstösi laitteet sekä ohjelmistot ovat ajantasalla. Etevän IT-tuki (Service Desk) on yhteyspisteesi kaikkiin IT-tarpeisiisi. 

tietokoneet  IT-ympäristöt

Etevälle on tärkeää, että asiakkaidemme IT-ympäristö toimii häiriöttömästi ja työskentely voi rullata keskeytyksettä. Valvomme, ylläpidämme ja hallinnoimme asiakkaillemme erilaisia IT- ja ICT-ympäristöjä. Rakennamme tarpeisiinne sopivan ja turvallisen laite- ja palvelukokonaisuuden, johon kuuluu keskitetty ylläpito ja hallinta. Näitä ovat esimerkiksi toimisto- ja konesaliverkot, palvelimet ja pilviratkaisut.

 

pilvipalvelut Pilvi- ja konesalipalvelut

Toimiva tiedostonjako, sähköpostit, viestintä tai esimerkiksi varmuuskopiointi Etevän konesalista tai Microsoft (office) 365 -pilvestä. Etevä tarjoaa omista konesaleista mm. virtuaalipalvelimia, pilvipalveluja sekä varmistusratkaisuja. Kaikki tieto säilytetään Suomen rajojen sisällä ja palvelut tuotetaan itse.

tietoturva-1Tietoturva ja konsultointi

Palvelinten kovennuspalvelut, työasemien salaus ja tietoturvakoulutus tehostavat tietoturvaa. Tarjoamme  Fiva määräysten konsultointia ja VAHTI -yhteensopivia ratkaisuja. Keskitetty laitehallinta mahdollistaa valvonnan, tietoturvallisen käytön ja uusien ratkaisujen jalkauttamisen vaivattomasti. Etevän IT- konsultit kartoittavat tulevien vuosien ICT-palvelu tarpeet ja suunnittelemme askeleet matkan varrelle. Voit jättää toteutuksesta huolehtimisen meille.

 

 

Tilaa IT-palvelut Etevästä!