Etevat_ulkoistaIT

Ulkoista se mitä et kerkeä tai osaa tehdä

Mitä hyötyä on ulkoistamisesta?

Kuulostavatko ICT–Palvelut juuri siltä, mitä organisaatioissanne ette haluaisi joutua miettimään? Elämme erittäin teknologiavetoista arkea ja sen takia tietotekniikka tuottaa monelle harmaita hiuksia. Tietotekniikka ei ole vain riesa, se on myös mahdollistanut nykyaikaisen tehokkuuden, globaalin kommunikoinnin, uusia toimialoja sekä ennennäkemätöntä vaurautta.

Ulkoistamisen merkittävin hyöty saadaan, kun Etevän kaltainen palveluyritys palvelee isoa joukkoa organisaatioita. Sitä kautta kertyy osaamista ja näkemystä erilaisten ympäristöjen ja ratkaisujen toteuttamisesta. Ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen. Henkilökunta oppii monipuolisista työtehtävistä ja voi tukeutua organisaation kollektiiviseen tietotaitoon sekä laajoihin resursseihin. Organisaatiota ei haittaa lomat, sairastelut tai koulutuspäivät. Palvelut pelaavat silti 24/7.

Mitä kaikkea voi ulkoistaa?

Etevä hoitaa kaikki juoksevat it-asiat sekä vaativammat ratkaisut

  • Käyttäjien tietokoneiden ja oheislaitteiden käyttöön liittyvät haasteet
  • Netin kilpailuttamisen, toimistoverkon suunnittelemisen ja tietoturvalliset yhteydet
  • Office 365 ympäristön tietoturvan kehittämisen ja ominaisuuksien hyödyntämisen
  • Palvelintarpeiden ratkaiseminen
  • Tiedon ja toiminnallisuuden turvaaminen

Lue lisää Etevän palveluvalikoimasta.

Mitä kaikkea kannattaa ulkoistaa

Teoriassa voit ulkoistaa kaiken ja vaikka palkata konsultin hoitamaan ulkoistamista. Silti suosittelemme vahvasti pitämään tietyt langat omissa käsissä ja olemaan perillä asioista, jotta pystytte tekemään tietoisia päätöksiä hankintojen suhteen.

Seuraavat asiat kannattaa lähtökohtaisesti ulkoistaa aina

Tyypillisesti ulkoistusfirmalla on merkittävästi enemmän osaamista ja resursseja hoitaa nämä osa-alueet. Yritys missä on yksittäinen henkilö, ei voi ylläpitää ja valvoa järjestelmiä lomalla, hän ei välttämättä tiedä uusimpia ratkaisuja tai ei välttämättä toimi liiketoimintalähtöisesti.

Vaikka yrityksellä olisi omia koodaajiaan tekemässä omaa tuotantojärjestelmää, ei heidän yksinkertaisesti kannata käyttää aikaansa käyttäjätukeen, infrastruktuurin suunnittelemiseen tai ylläpitämiseen. Heidän tuottavuutensa on parhaimmillaan yrityksen liiketoimintaa kehittäessä.

 

Ulkoista ICT-Palvelut ja keskity ydinliiketoimintaasi!