Etevä on nyt osa Frendyä

Kirjoittanut Panu Palmu 9/2022

Etevä_Part of Frendy_logo_RGB_6

Keskiviikkona 31.8.2022 Uudenmaan Etevä Tietopalveluyhtiö Oy siirtyi Frendy -nimisen IT-palvelutalon omistukseen. Etevän liiketoiminta jatkuu samanlaisena ja Etevän asiakkaita palvelevat samat henkilöt jatkossakin. Yhdistymisen taustalla oli yhdistää voimat paremman palvelukokonaisuuden luomiseksi.

Frendy Oy

Frendy on vuonna 2021 alkunsa saanut paikallisesti ympäri Suomen palveleva IT-palveluyhtiö. Frendy on perustettu erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin: halusta tuoda PK-yritysten ulottuville samaa vahvaa osaamista ja IT-ulkoistuspalvelua, joka on ollut usein vain suurempien yritysasiakkaiden saatavilla. Yhdistettyään voimansa uuden yrityskaupan myötä Etevä ja Frendy pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistäkin kattavampaa palvelua ja moderneimpia IT-ratkaisuja kautta Suomen.

Frendyn tavoittaa 19 paikkakunnalta aina Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää lähes 300 IT-osaajaa.

Frendy ja Etevän yhdistymisestä

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen iloitsee tuoreesta yrityskaupasta:
”Olemme viimeisen vuoden aikana rakentaneet Frendystä yhtä yhtiötä ja samalla lujittaneet asemiamme suomalaisten pk-yritysten luottokumppanina moderneissa IT-palveluissa. On ollut todellinen ilo huomata, että sekä nykyiset että uudet asiakkaamme arvostavat valtakunnallista paikallisuuttamme, kattavaa palvelutarjoamaamme ja tarpeen tulleen syvääkin osaamista.

Tutustuessamme Etevän omistajan ja
johdon kanssa huomasimme nopeasti, että jaamme saman arvomaailman ja näkemyksen asiakaslähtöisen IT-palveluyhtiön strategiasta ja toimintamallista. Odotan innolla, että henkilöstömme pääsevät yhdistämään osaamistaan, kehittämään Frendyä ja tarjoamaan entistä parempia palveluita asiakkaillemme ympäri Suomen .”

Yhdistyminen ei vaikuta asiakassuhteisiimme, vaan samat tutut yhteyshenkilöt, nyttemmin frendyt, palvelevat teitä jatkossakin.

Iloisia uutisia, Panu Palmu Etevältä:

"Henkilökunta ja asiakkaat ovat ottaneet uutiset iloisesti vastaan. Yhdistyminen mahdollistaa selkeästi leveämmät hartiat palveluntarjonnassa ja laajemmat uramahdollisuudet henkilökunnalle.

Frendyllä jo ensikohtaamisten perusteella hyvä meininki ja paljon mukavia ihmisiä!"

Haluatko kuulla uusista blogijulkaisuista ensimmäisenä? Tilaa ilmoitukset!

Jaa somessa