ASH_LogoArkkitehdit Soini & Horto

Arkkitehdit Soini & Horto on yksi Suomen suurimmista ja merkittävimmistä arkkitehtitoimistoista.

 

Heidän projektinsa keskittyvät asunto-, hotelli- ja liikekiinteistöjen suunnittelun lisäksi kaavoitus- ja maankäytön suunnitteluun suurille rakennusliikkeille, kiinteistöjen omistajille ja rakennusalan merkittävimmille kehittyville yrityksille. Soini & Horto rakentaa uudenlaista kaupunkiympäristöä huomioiden kaikessa suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteet.

Arkkitehdit Soini & Horto tuli Etevälle asiakkaaksi jo 2012. Olemme palvelleet heitä kattavasti IT-tuesta järjestelmäratkaisuihin. Eteväläiset käyvät paikan päällä parina päivänä viikossa IT-tuen puitteissa. Arkkitehdit Soini & Horto kasvoi yhdeksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista Pasilan Tripla -projektin myötä. Etevä skaalautui heidän tarpeidensa mukaan.

 

"Valittiin Etevä koska se pystyi tarjoamaan myös Apple -ympäristön tukea. Yhteistyö on sujunut kaikin puolin todella hienosti. Erityisen hienoa on se, että saadaan sujuvaa etätukea ja lähituki on paikalla kerran viikossa. Suosittelen Etevän palveluita erityisesti sellaisille toimijoille joiden IT -ympäristössä on sekä Apple, että Windows -laitteita ja tarve luotettavalle IT-tuelle."

Kalle Soini
Toimitusjohtaja, Osakas, Arkkitehti SAFA
Arkkitehdit Soini & Horto

 

Etevä on erikoistunut tuottamaan IT-palveluja arkkitehti- ja suunnittelutoimistoille.
Lue lisää IT-ratkaisuistamme arkkitehtitoimistojen tarpeisiin!

 

camp norte logoMarkkinointitoimisto Camp Norte

Camp Norte on markkinointiviestinnän toimisto jonka palveluihin kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelu, graafinen tuotanto ja monipuoliset sisällöntuotannot eri kanaviin.

 

Camp Norten toimii asiakkaiden kanssa jatkuvassa yhteistyössä, jotta päästäisiin sisälle asiakkaiden todellisiin haasteisiinsa ja löydetään toimivimmat ratkaisut.

Camp Norte on ollut Etevän asiakas vuodesta 2017. Tänä aikana se on kasvanut hyvää vauhtia. Etevä on pyrkinyt kustannustehokkaisiin, käytettäviin ja skaalautuviin IT-ratkaisuihin, jotka mahdollistavat pienelle yritykselle hyvät työnteon puitteet. Camp Nortella on käytössä Google G-suite, minkä työkaluja ja prosesseja Etevä tukee. Etevä palvelee projektimuotoisesti, sekä juoksevien IT-tukitarpeiden kanssa.

 

Parasta Etevässä on sen ihmisläheinen asiakaspalvelu. Saamme apua yleensä hyvinkin nopeasti, joko yhteyshenkilöiltämme tai Etevän Apu-puhelimesta tai chatista. Suosittelen Etevää, etenkin jos yrityksen sisällä ei ole ns. IT-palveluiden asiantuntijaa in-house. On tärkeää ihan ajankäytönkin kannalta ulkoistaa IT-asiat tehokkaille ammattilaisille.


Salla Lundelin
Toimitusjohtaja, yrittäjä
Camp Norte Oy

 

 

koko3 logoSuunnittelutoimisto KOKO3

KOKO3 on design toimisto joka luo ainutlaatuisia konsepteja ja tiloja ihmisille sekä brändeille. KOKO3 pyrkii suunnittelullaan tuomaan lisäarvoa yritysten ja brändien toimintaa ja nostamaan esiin todellisen potentiaalin.

 

KOKO3 palvelee yrityksiä mm. hotelli- ja ravintola-alalta, vähittäiskaupan alalta, sekä julkiselta sektorilta. KOKO3:lla on kahdenkymmen vuoden kokemus eri yritysten ja brändien kanssa työskentelystä.

KOKO3 on yksi Etevän merkittävistä suunnittelutoimistoasiakkaista. Yhteistyö alkoi vuonna 2012. Etevä palvelee organisaation kaikkien IT-asioiden kanssa. Varmistamme tiedot, asennamme uudet laitteet ja ohjelmistot  sekä autamme kehittämään toiminnnallisuuksia ja tietoturvaa. Etevän tavoitteena on olla aina käytettävissä ja tuoda proaktiivisesti uusia ratkaisuja esiin.

 

Yhteistyö on sujunut meidän välillä todella hyvin. Asiakkuuden aikana ollaan kasvettu ja Etevä on pystynyt hienosti vastaamaan meidän kasvun tuomiin tarpeisiin. Luottamus ei rakennu hetkessä. Meille on ollut äärimmäisen tärkeää, että meillä on oma yhteyshenkilö, joka tuntee meidän ympäristöt ja tarpeet. Vaikka yhteyshenkilö on pari kertaa vaihtunut, tieto on siirtynyt hyvin ja kaikki toiminut hienosti. Etevällä on vahva ymmärrys asiakaspalvelusta ja jos tulee jotain uutta vastaan, siitä otetaan aktiivisesti selvää!

Aino Brandt
Senior Designer, Partner
KOKO3

Etevä on erikoistunut palvelemaan mainos- ja suunnittelutoimistoja.
Lue lisää miten voimme auttaa kehittämään luovan alan toimistojen IT-ympäristöjä toimivammiksi!

 

powerderiva-1Sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva

Power-Deriva tarjoaa tukkumarkkinoilla toimiville yritys- ja yhteisöasiakkaille sähkömarkkinoihin liittyviä salkunhallinnan, johdannaiskaupankäynnin, sähkönhankinnan ja konsultoinnin palveluita.

 

Power-Derivan tarkoituksena on tarjota asiakkaille alan luotettavimmat ja laadukkaimmat palvelut.

Yhteistyö Power Derivan kanssa alkoi 2011. Power Derivalla on useita edistyneitä kaupankäyntijärjestelmiä mitkä toimivat Etevän konesalissa. Etevä huolehtii palvelinympäristön korkeasta käytettävyydestä, varmistamisesta, tietoturvasta sekä jatkuvuussuunnittelusta. Turvalliset ja luotettavat yhteydet on rakennettu Nasdaqiin asti. Etevä tukee myös käyttäjien työasemien ja käytöntukea. Etevän valvonta sekä ylläpito palveluille ja käyttäjille on 24/7. 2018 yhteistyö laajentui, kun Power Deriva laajeni yritysoston kautta. Tytäryhtiö PD Power Oy toimii Harjavallassa. Etevä palvelee koko Power Derivaa kokonaisvaltaisesti järjestelmistä käytöntukeen.

 

Valitsimme Etevän koska halusimme osaavan kumppanin, jolla löytyy osaamista, mutta on silti kooltaan sopiva meidän tarpeisiin. Koimme, että riittävä/sopiva koko varmistaa palveluiden jatkuvuuden ja varmentaa asiakkaan tarpeiden tuntemisen tuttujen yhteyshenkilöiden kautta. Etevän kanssa tämä on toteutunut. Etevällä on tavoitettavuus ollu aina hyvällä tasolla. Etevä on asiallinen kumppani, ei ’suuri talo’ jossa huomaa olevansa ’bulkkiasiakas’.

Harri Tiittanen
Managing Director
Power-Deriva Oy

 

Etevä on erikoistunut palvelemaan sijoitus-, varainhoito-, ja rahastoyhtiöitä. Lue lisää miten takaamme saumattoman IT-ympäristön ja määräysten mukaisen toiminnan finanssialan yrityksille!

 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!