Etevä on erikoistunut palvelemaan arkkitehti- ja suunnittelutoimistoja. Autamme kehittämään toimistojen IT-ympäristöjä toimivammiksi. Tarjoamme IT-tukea, konsultointia, pilvipalveluita ja konesalipalveluita. Myymme tietokoneita, oheislaitteita ja ohjelmistoja.
Eteva-palvelut1

Suunnittelutoimistojen täytyy usein käsitellä suuria tiedostoja nopeasti. Lisäksi vaatimuksena ovat tehokkaat, tyypillisesti Applen työasemat sekä suunnitteluohjelmat.

Suunnittelutoimistojen työkaluihin kuuluvat muun muassa Autocad, Archicad ja Revit. 2D-grafiikkapainoitteisten media- ja mainostoimistojen arsenaaliin kuuluvat esimerkiksi Adoben InDesign, Illustrator ja Photoshop.

Näillä työkaluilla työstetään usein suuria tiedostoja. Aina ei ole mahdollista saada riittävän nopeaa internetyhteyttä sopivaan hintaan, joten tiedostojen avaaminen ja muokkaaminen verkossa on liian hidasta. Tiedostoja pyöritetään paikalliselta palvelimelta, joka toki varmuuskopioidaan internetin kautta tiedostojen ja toimivuuden varmistamiseksi.

Suurten tiedostojen vuoksi toimistolle asennetaan tavallisesti palvelinratkaisu. Applen tehotyöasemien hallinnointi ja vianselvitys on oma taiteenlajinsa, joten on tärkeää löytää oikeat keinot, joilla työnteosta tulee tehokkaampaa.

Meiltä saat apua suurten tiedostojen hallintaan. Asennamme suunnittelutoimistoille uudet laitteet, ohjelmistot ja ratkaisut. Me myös valvomme ja ylläpidämme palvelin- ja verkkoratkaisuja. Samalla kehitämme työprosesseja tehokkaammiksi.

Meillä on sertifikaatit esimerkiksi erilaisten palvelin- ja verkkoratkaisujen sekä Applen työasemien ja mobiililaitteiden hoitamiseen. Saat meiltä kattavat palvelut myös pc-laitteille.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme rakentamaan modernit ja taloudelliset IT-ratkaisut suunnittelijoiden tarpeisiin.

Eteva-erikoistarpeet1

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteyksissä!