Etevat_Arkkitehdit

Erikoistuminen syventää osaamista

Tyypillisten IT-palvelujen lisäksi (kuten IT-tuki, tietoturva ja palvelinratkaisut) olemme erikoistuneet palvelemaan syvällisemmin arkkitehti- ja suunnittelutoimistoja. Hallitsemme arkkitehti- ja suunnittelutoimistojen työkalujen ja työskentelytapojen erikoistarpeet.

Asennamme suunnittelutoimistoille uudet laitteet, ohjelmistot ja ratkaisut. Valvomme ja ylläpidämme palvelin- ja verkkoratkaisuja. Samalla kehitämme työprosesseja tehokkaammiksi ja tietoturvallisemmiksi.

 

BIM-palvelinohjelmistot

CAD-ohjelmien yhteiskäyttöä voidaan tehostaa merkittävästi palvelinohjelmistolla perinteisen tiedostojaon (tai pilvipalvelun kuten Dropbox) sijaan. Tiimityöskentelyohjelmisto mahdollistaa mm.

     • Sujuvamman etätyöskentelyn
     • Isojen projektitiedostojen hallinnan
     • Mallin osien lukituksen työnteon ajaksi
     • Projektityön etenemisen seurannan
     • Käyttäjäoikeuksien hallinnoimisen

CAD-ohjelman työasemalisenssiin kuuluu tyypillisesti ilmaisversio palvelinohjelmistosta. Lisämaksua vastaan ohjelmistoon saa lisätoimintoja. Oman palvelimen sijaan näitä ratkaisuja saa suoraan myös valmistajien pilvipalveluina. Autamme yrityksiä organisoitumaan paremmin CAD-suunnittelutyön tehostamiseksi.

ARK_Suunnittelu_erikoistarpeet

 

Tyypillisiä IT-tarpeita

Suunnittelu- ja arkkitehtitoimistojen täytyy käsitellä suuria tiedostoja (3D-renderöidyt kuvat, BIM- ja CAD-tiedostot tms.) nopeasti. Käytössä ovat tehokkaat (usein Applen) työasemat sekä suunnitteluohjelmat. Suunnittelutoimistojen työkaluihin kuuluvat muun muassa Autocad, ArchiCad ja Revit sekä lukuisia muita ohjelmia 3D-renderöinnistä tiimityöskentelyyn. 

Näillä työkaluilla työstetään usein suuria tiedostoja. Verkkoyhteyksien nopeus/hinta-suhde ei mahdollista vielä joka paikassa tiedostojen avaamista ja muokkaamista verkon yli. Tiedostoja käsitellään tyypillisesti paikalliselta palvelimelta. Palvelimet toki varmuuskopioidaan verkon yli tiedostojen ja palvelujen varmistamiseksi.

Olemme Apple Certified -osaajia, joten Applen tehotyöasemien hallinnointi ja vianselvitys luonnistuu meiltä erinomaisesti.

 

 

 

ASH_Logo Arkkitehdit Soini & Horto on yksi pitkäaikaisista asiakkaistamme. Heillä on lähemmäs sata Applen työasemaa oheislaitteineen, joiden ylläpidosta, asennuksista ja tietoturvasta Etevä vastaa. Ympäristössä on myös Windows -laitteita ja palveluita, jotka toimivat saumattomasti yhteen.

Palvelemme heitä kattavasti IT-tuesta järjestelmäratkaisuihin. Eteväläiset käyvät paikan päällä parina päivänä viikossa IT-tuen puitteissa. Arkkitehdit Soini & Horto kasvoi yhdeksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista Pasilan Tripla -projektin myötä. Etevä skaalautui heidän tarpeidensa mukaan. Etevä tukee useita eri arkkitehtiohjelmistoja, palvelin- ja pilviratkaisuja, sekä Windows+Mac sekaympäristöjä.

 

Olethan yhteydessä, niin autamme rakentamaan modernit ja taloudelliset IT-ratkaisut suunnittelijoiden tarpeisiin